Clipsi IR Head Tracker

Peltola
Viestit: 7
Liittynyt: La Loka 19, 2013 23:28
Laivue: Etulinja
Etunimi: Petri
Sukunimi: Peltola
Verkkosivu: http://

Clipsi IR Head Tracker

Viesti Kirjoittaja Peltola » Ti Heinä 07, 2015 18:01

Terve!

Promosin jo tossa aikasemmin vähän modulaarisia paneeleita joita suunnitellaan, mutta me puolivahingossa tehtiin myös jo myytävä tuotekin.

Osoitteessa http://mansloth.com/ meillä on myynnissä meidän Clipsi IR Head Tracker, vaihtoehto Delan Clipille ja TIRrille jne. Akullinen, superkiva ja hyvä. Ollaan kyl tästä jo mainosteltu niin IRCissä kuin Facebookissa, josta muutamia asiakkaitakin on tullut, mutta aattelin laittaa tännekin linkkiä :)

Sivuilta löytyy hinnat ja tarkemmat tiedot, mutta lyhyesti kerrottuna siis kyseessä on kestävä, akullinen IR-säteilijä jonka voi kiinnittää melkeinpä mihin vaan kuulokkeeseen. Mukana tulee Dual Lockki-tarraa ja nippusiteitä, joilla saa kiinni haluamallaan tavalla tuon. Runkoa pystyy myös taivuttelemaan, jos haluaa parempaan kulmaan jne.

Itellä ollut käytössä jo useita kuukausia ja niin muutamilla tämän laudan käyttäjilläkin, kannattaa pohtia ja harkita jos ei itse jaksa väkertää - tämä meinaan ainakin kestää ja toimii eikä ole hinnalla pilattu.

Tässä jossain välissä kun ulkomaalaiset vaan oppii vastaamaan sähköposteihinsa, aletaan tarjoamaan PS3 Eye -kameroita valmiiksi IR head trackkaykseen sopivina ja lisenssipaketillakin huokempaan hintaan kuin kukaan muu, mutta laittelen sitten tietoa tästä kunhan vain päästään siihen pisteeseen.

Tos vielä kuva romppeista :)

Kuva

Peltola
Viestit: 7
Liittynyt: La Loka 19, 2013 23:28
Laivue: Etulinja
Etunimi: Petri
Sukunimi: Peltola
Verkkosivu: http://

Re: Clipsi IR Head Tracker

Viesti Kirjoittaja Peltola » Ke Heinä 29, 2015 19:52

Terve

Sen verran tulin vain huutelemaan, että päivitettiin sivut vähän nykyaikaisemmaksi taas. Kannattaa vilkaista, vaikka tälläkin foorumilla monella taitaa olla jo Clipsi... :)

http://mansloth.com/

Vastaa Viestiin