IL2:COD ensipuraisu

Simo55
Viestit: 80
Liittynyt: To Marras 05, 2009 03:21
Handle: Simo55
Etunimi: martti
Sukunimi: solja
Verkkosivu: http://

Re: IL2:COD ensipuraisu

Viesti Kirjoittaja Simo55 » To Loka 27, 2011 21:01

Kannattaako tuon COD:in kanssa ryhtyä pelehtimään ? vai jatkaako vaan sturmoilua oflinessa. Uusien ohjaimien rakentelukin on nyt alkamassa joten jos tuo COD ei ole mikään toiminta ihme niin voi loppua into ohjaimienkin rakenteluun. Vai onko tuo COD saatu pelittämään kunnolla, kysyy tiedoista kiitollinen.

Untamo
Viestit: 1436
Liittynyt: Ma Joulu 15, 2008 10:01
Handle: LLv34_Untamo
Laivue: Lentolaivue 34
Etunimi: Heikki
Sukunimi: Siltala
Verkkosivu: http://www.virtualpilots.fi/LLv34/
Paikkakunta: Liminka

Re: IL2:COD ensipuraisu

Viesti Kirjoittaja Untamo » Pe Loka 28, 2011 11:03

Uusimman päivityksen myötä voin sanoa että kohtuullisen vakaa ja toimiva paketti. Edelleen work in progress ja ei voi väittää että olisi bugiton, mutta alkaa törmätä niihin jo sen verran harvakseltaan peruslentämisessä että ei ainakaan itseäni haittaa.

Serverien dynaamiset skenaariot ovat ihan nannaa. Eli tilanne (käytettävissä olevat koneiden lukumäärät, rintamalinjat jne.) kehittyy pelaajien toiminnan mukaan.

Vähemmän käytetyt ominaisuudet, kuten esim. taka-ampujana toimiminen vielä tarvii viilailua aika paljonkin. Tuli hypättyä Icedin Bf-110:n kyytiin ampujaksi tiistaina. Jos serverin asetukset sallivat, niin kaikkien koneitten kyytiin pääsee ampujaksi vaikka kone olisi jo ilmassa. Säädin ampumanapin hiiren oikeaan niin ei tule kokoajan räimittyä vahingossa. Aseen liikutus on vaivaisen hidasta... pitää hinkata 10x hiirimaton poikki hiirtä että aseen saa käännettyä laidasta laitaan, eikä tietty ole mitään säätöä nopeudelle. Icedi päästi pomminsa brittien rahtilaivan kannelle. Taka-ampujana maukasta katella hienoja räjähdyksiä. Päästiin Enklannin päälle niin eiköhän se Spitti tartu hanuriin. Yritäppä siinä nyt sitten tähtäillä kun ase ei liiku juurikaan. Noh, kyllähän se Spitti erehtyi välillä parkkeeraamaan kutoseenkin, jolloin sain tähtäimen ainakin sinneppäin ja painoin ampumanappia. Positiivinen yllätys: ase potkii mukavasti, eli joutuu säätämään tähtäystä sen mukaan. Ikävä yllätys: kuteja lähti vain pari vaikka jätin napin pohjaan -> joutuu näpyttämään. Lipas tyhjenee aika äkkiä, ja kun niin käy niin ampuja automaagisesti lataa lippaan(animoitu). Onneksi lippaita tuntuisi olevan reilusti. Lopulta Spitti taisi ajaa perinteisesti päälle, kun patit loppuivat :)

Simo55
Viestit: 80
Liittynyt: To Marras 05, 2009 03:21
Handle: Simo55
Etunimi: martti
Sukunimi: solja
Verkkosivu: http://

Re: IL2:COD ensipuraisu

Viesti Kirjoittaja Simo55 » La Loka 29, 2011 22:26

aaha...kiitosta vaan tiedoista.

Vastaa Viestiin