Sivu 1/1

!946 modaus ongelma

Lähetetty: Pe Heinä 03, 2015 17:01
Kirjoittaja naskali
Hei kaikki!

Piti aloittaa taas pitkästä aikaa virtuaalilentäminen, mutta homma sakkasi teknisiin ongelmiin. Yritin asentaa modit IL2 1946 peliin, mutta vaikka itse peli asentuu koneelle, niin patchit eivät.Kone on 64bittinen widows 7 home. Kun taas kokeilin asentaa samat modit vanhaan XP koneeseen, niin kaikki asentui hienosti. Toimiiko homma jotenkin 7:lla, vai vaatisiko se professionalin, jossa on XP tila vai pitäisikö widowsin olla 32bittinen?Jotta katastrofi olisi täydellinen Cliff of dover katkoo itsensä tasaisin väliajoin, jolloin peli pitää klikata uudestaan näkyviin hiirellä.Uusin battle of Stalingrad vaatiikin sitten näköjään uuden myllyn pyöriääkseen sulavasti. :shock:

Re: !946 modaus ongelma

Lähetetty: Su Heinä 05, 2015 02:23
Kirjoittaja Untamo
S!

Ongelmaa on näin naputtelemalla aika hidas selvittää, nopeammin ongelmanratkonta onnistuu puheradion välityksellä, eli TeamSpeak3 ohjelmalla osoitteessa ts3.virtualpilots.fi (salasana: vlentaja). Itse olen kanavilla yleensä ti/to/su klo 21:30 jälkeen, mutta varmasti muutkin kanavilla roikkuvat osaavat auttaa.

Re: !946 modaus ongelma

Lähetetty: Ke Heinä 15, 2015 13:24
Kirjoittaja Untamo
S!

Mutta tosiaan, voidaan tää asia koittaa selvittää tässäkin, jos ei uskallus riitä räpäti-radioon :) ... Mutta tarvitaan lisää informaatiota:
- "vaikka itse peli asentuu koneelle, niin patchit eivät": Millä tavalla pätsit eivät asennu, kuvaile mikä menee pieleen?

- "Toimiiko homma jotenkin 7...": Homma toimii aivan samalla tavalla riippumatta windows-versiosta. Ei väliä onko 32/64bit. Yksi tärkeä huomio on, että Illua ei kannata asentaa Program files -kansioon. Tämä sekoittaa illun aika helposti.

- "Cliff of dover katkoo itsensä tasaisin väliajoin, jolloin peli pitää klikata uudestaan näkyviin hiirellä": Tarkoitatko, että windowsin työpöytä hyppää esiin? Näissä tapauksissa on mahdollista, että jokin ohjelma, joka esim. näyttää ponnahdusikkunoita / ilmoituksia, heittää aina pelin piiloon, ja työpöydän esille.

- "Uusin battle of Stalingrad vaatiikin sitten näköjään uuden myllyn pyöriääkseen sulavasti": Itselläni on kone vuodelta 2010, mutta näyttiksen kävin tässä keväällä hakemassa uuden (nvidia gtx 970), hyvin pyörii :)

Re: !946 modaus ongelma

Lähetetty: Pe Heinä 17, 2015 08:55
Kirjoittaja naskali
Joo, heh se vaan on vaikeaa tälläiselle hitaalle, jos saa ohjeita suullisesti ja ne pitäisi vielä muistaa :shock: Cliff of dover ongelma ratkesi, kun otin langattoman TP-link tikun pois käytöstä.Missään muussa tikku ei kylläkään aiheuttanut ongelmia.Täytyy kokeilla asentaa tuo 1946 toiseen kansioon ja yrittää uudestaan.Stalingrad ei tosiaan toimi tarpeeksi vikkelästi omalla GTX560 Ti:llä, mutta pitäisi vissiin uusia koko mylly. Voi olla, että hommaan taas DSC.n pelin, vaikkapa Doran ja alan sillä hieroa peruslentämistä.

Re: !946 modaus ongelma

Lähetetty: Pe Heinä 17, 2015 12:40
Kirjoittaja Untamo
S!

Suosittelen tuleen tonne radioon, siellä on mukavaa porukkaa joka kyllä mieluusti auttaa kaikenmoisissa ongelmissa.

Re: !946 modaus ongelma

Lähetetty: La Heinä 18, 2015 18:30
Kirjoittaja naskali
Kiitos kutsusta ja neuvoista, sillä pätsäys onnistui nyt hyvin, kun vaihtoi asennuspolun :D