Paras HN simulaattori?

tvanhatalo
Viestit: 5
Liittynyt: Su Marras 16, 2008 18:50
Etunimi: Toni
Sukunimi: Vanhatalo
Verkkosivu: http://

Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja tvanhatalo » Su Marras 16, 2008 18:54

Täältä voisi löytyä kokemuksia PC:n HN simulaattoreista, mikä olisi "realistisin", etenkin ohjaamon ja järjestelmien osalta? tietysti lentomallinnus ja hyvä visualisointi olisi plussaa.

Jos jollain olisi tietoa, ottaisin mieluusti vastaan. Ei tarvitse olla äärettömän uusi, kunhan toimisi Windows Vista -alustalla.

kiitos.

-Toni

fsnsmt213
Viestit: 10
Liittynyt: Su Syys 14, 2008 17:34
Handle: FSNS_MT213
Laivue: FSNordic Fighter Squadron
Etunimi: Harri
Sukunimi: Lönnqvist
Verkkosivu: http://www.fsnordic.net/discussion/inde ... ,51.0.html
Paikkakunta: Tuusula
Viesti:

Re: Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja fsnsmt213 » La Joulu 27, 2008 15:01

Moro!

Eipä juuri ole enää kuin Jane`s F-18 ja senkin pyöriminen siinä Visvassa on
varmaan niin ja näin?

Kuva

Aikoinaan oli F-A-18 Korea/Gold josta itse pidin todella paljon!

Kuva


MT

LLv34_Camouflage
Viestit: 411
Liittynyt: Ke Huhti 16, 2008 22:11
Handle: Camo
Laivue: Lentolaivue 34
Etunimi: Ville
Sukunimi: Pitkänen
Verkkosivu: http://www.virtualpilots.fi/LLv34/
Paikkakunta: Helsinki

Re: Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja LLv34_Camouflage » Ma Joulu 29, 2008 11:34

Eikös Free Falcon (Falcon 4.0:n -laajennus) tuo peliin lisää lennettäviä koneita? Tietääkö joku onko esim HN paketissa?

http://www.freefalcon.com

Camo

Erkki
Viestit: 19
Liittynyt: To Touko 15, 2008 21:21
Handle: Erkki
Laivue: Punaiset Toverit
Etunimi: E
Sukunimi: M
Verkkosivu: http://

Re: Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja Erkki » La Tammi 03, 2009 00:58

Freefalconissakin lennetään vain F16:sta, mutta Red Viper -modi(joka päivittää myös grafiikoita ja kampanjageneraattoria + uusia kampanjoita) lisää ainakin A-10:n.

tvanhatalo
Viestit: 5
Liittynyt: Su Marras 16, 2008 18:50
Etunimi: Toni
Sukunimi: Vanhatalo
Verkkosivu: http://

Re: Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja tvanhatalo » Ke Tammi 07, 2009 12:41

kiitos vastauksista.

eikös f18 operation iraqi freedom myös ole yksi? taitaa olla samaa sarjaa korean kanssa. onko netissä jotain hyvää pelejä myyvää saittia, mistä voisi bongailla vanhoja pelejä. piraatteihin ei viitsisi sekaantua. ja jos johonkin peliin olisi esimerkiksi valmistajan tekemää patchiä, jolla saisi toimimaan vistan kanssa..

Iku
Viestit: 9
Liittynyt: Su Kesä 15, 2008 21:34
Handle: Iku
Laivue: Lentolaivue 36
Etunimi: Isto
Sukunimi: Tiihonen
Verkkosivu: http://

Re: Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja Iku » Ke Tammi 07, 2009 23:09

Tere,

Vertical Reality Simulations http://vrsimulations.com/ on tehnyt Flight Simulatoriin lisäosan F/A-18-koneesta, valmiina on FS9 versioon ja X-versioon valmistumassa. Käsittääkseni tähän on aika hyvin käytetty aikaa ja vaivaa, sotimaanhan tuolla ei taida päästä. Saas nähdä tuleeko tähän Fighter Opsiin (http://www.fighterops.com/) joskus viiden vuoden sisällä Hornetti vai ei, aluksi ei ole kaavailtu.

Sitten on tietysti jo täällä mainittu Jane's Combat Simulationsin tekemä Jane's F/A-18 (http://en.wikipedia.org/wiki/Jane's_F/A-18), voi olla ettei kuitenkaan toimi kunnolla Vistassa mutta kantsii tutkia (esim. täältä voi löytyä apua http://forums.frugalsworld.com/vbb/foru ... order=desc). Tämän linkin perusteella pitäisi toimia Vistassakin (http://forums.frugalsworld.com/vbb/show ... p?t=116276).

Tätä on myös kehitetty kolmannen osapuolen voimin (esim. TSH http://tsh.war-fighters.net/) ja muokattu aika lailla. Viimeisin orkkis patchi taisi laittaa DX-tuen näytönohjaimelle silloisen markkinoita hallinneen Voodoo 3:sen tilalle joten sitä voi pelata nykyisillä näytönohjaimillakin...ei ihan niin kaunis kuin nykysimut mutta pelattava. Itseltä tuo löytyy vielä hyllystä vaikka en sitä lentelekään, osittain tuon virittämisen vaikeuden takia ja siitä syystä että grafiikka on hiukan huono DX-ohjaimilla (jos olis vanha pc jossa 2kpl Voodoo 3 kortteja niin olis varmaan sika siisti vieläkin). Itsellä into loppui kun huomasin ettei Track-Ir toimi kunnolla kyseisessä pelissä (siis en jaksanut alkaa virittelee kummemmin)

Janesin HN simuun löytyy kivasti luettevaa materiaalia jos haluaa ihmetellä HN:llä lentelyn/taistelun saloihin...eli ainakin kannattaa tuota luettavaa materiaalia imuroida ja viettää aikaa niiden parissa jos asia kunnolla kiinnosta..:).

-Iku

Stigma
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Syys 29, 2008 18:08
Handle: Stigma
Etunimi: Otto
Sukunimi: Koukku
Verkkosivu: http://
Paikkakunta: Joensuu

Re: Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja Stigma » To Tammi 08, 2009 22:17

Valitettavasti minulla ei ole hyvää vastausta pulmaan, mutta tarjoaisin tässä kokemusta Graphsimin Entertainmentin F/A-18 -sarjasta.

Kokeilin juuri vanhaa F/A-18 Koreaani Vista-koneella. Nopean kokeilun perusteella peli itsessään Kyllä pyörii, mutta Valikoiden käyttäminen tuottaa vaikeuksia. Jostain syystä klikkaukset eivät ensimmäisen klikkauksen jälkeen tunnu rekisteröityvän. Kyllä sinne peliin jotain kautta pääsi, mutta koska asetuksia en saanut muutettua, resoluutio oli 800x600 eikä edes stikki toiminut. Saattaisihan sen saada rassaamalla toimimaan, saattaisi olla ettei.

Operation Iraqi Freedom puolestaan oli minulle suuri pettymys; peli tuntui alusta lähtien USA:n sotaprpagandalta, varsinkin kun Irakin sota oli vielä silloin uusi asia. Lisäksi simulaattorista oli leikattu aikoinaan Korean paras osa: Training videot, joilla se 10 vuotiaskin oppi lentämään Hornettia. Kun paas pelin grafiikoihin ja ohjus-tuntumaan ei oltu koskettu, mikä ei kauheasti käyttäjää imartele.
Toisaalta I.O.F. toimii moitteettomasti Vistalla, mahtavia garafiikoita ei pyydettykään, ohjekirjan pitäisi löytyä vähintään digitaalisena, eikä introa ei tarvitse katsella ja paatokseen perehtyä.

Kumpaakaan kokemusten perusteella suosittelisi. Kirjoittele tänne kuitenkin, mitä löydät. Onhan siinä Hornetissa kuitenkin "sitä jotain."
_______________________________________________________________
Gravity: not just a good idea, it's the law.

tvanhatalo
Viestit: 5
Liittynyt: Su Marras 16, 2008 18:50
Etunimi: Toni
Sukunimi: Vanhatalo
Verkkosivu: http://

Re: Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja tvanhatalo » La Helmi 14, 2009 11:56

janesin f-18 löydetty ja saatu toimimaan. vaati oikeasti monenmoiset päivitykset ja tweakit, ainoastaan korkeammat resoluutiot lyövät pelin jumiin, muuten toimii kyllä hyvin. vistan omistajien kannattaa katsoa edellisten vastausten vinkkejä miten pelin saa toimimaan (tuo tsh-sivusto on hyvä, ja sieltä löytyy lista päivityksistä mitä tarvitaan).

hornet tuntuu ja toimii melko aidon oloisesti, vaikka onkin mallia super. DDI:t ja muut näytöt toimivat hyvin, ja lentomallikin on varmaan sielläpäin. kunhan ehtisi kunnolla tutustumaan peliin, niin taustalla löytyy varmaankin melko aito ja toimiva simulaattori.

kiitos vastauksista ja etenkin tuosta linkistä, minkä avulla pelin saa toimimaan!

Flanker35M
Viestit: 639
Liittynyt: Ti Kesä 10, 2008 14:45
Handle: Flanker
Laivue: Lentolaivue 34
Etunimi: Christian
Sukunimi: Tampio
Verkkosivu: http://www.virtualpilots.fi/LLv34

Re: Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja Flanker35M » Su Helmi 15, 2009 11:47

S!

Tuota Jane's tuli pelattua aikanaan, OK peli ja hyvää laatua mitä sillon odottikin Jane's. Hornet: Korea tuli kans koluttua läpi, siinä oli kohtuu hyvät näytöt ym. saatu. Yhdessäkään simussa ei vielä ole esimerkiksi saatu oikeaksi moottorien käynnistämistä ;) Kokeilkaapa, huomaatte heti mitä tarkotan ;)

Tunza
Viestit: 7
Liittynyt: Su Marras 16, 2008 23:42
Etunimi: Markku
Sukunimi: Kivioja
Verkkosivu: http://

Re: Paras HN simulaattori?

Viesti Kirjoittaja Tunza » Pe Helmi 27, 2009 19:17

Mitenkään saivartelematta ja pahaa kenellekkää tarkoittamatta - mitä tässä tarkoitetaan parhaalla ? Se on aika subjektiivinen asia, vähän niinkuin se, että mikä olut on parasta.

No ehkä kyseessä on se mitä kukakin pitää parhaana HN simuna. Minä pidän MS FSX Accelerator simun HN:ää ehdottomasti parhaana.
Lentäminen on siinä todella hienon tuntoista ja maisemat mitä parhaat. Sotimista siinä on yhtä paljon kuin suomalaisella HN kuskilla
on, eli varsin realistinen senkin suhteen.

Sotasimuna, kohtapuoliin imestyvä FF5 saattaapi olla se paras. Manuaali on jo saatavilla ja HN on mukana. Modi vie sitten levyltä
sellaiset 3 GB tilaa.

Tolla simulla vois olla kiva lähteä isommallakin porukalla Vietnamin sotaan tms. Kenttiä ja konetyyppejä on pilvin pimein.

Vastaa Viestiin