virtualpilots.fi

Virtuaalilasit

Virtuaalilasit

ViestiKirjoittaja ekal » Ma Loka 02, 2017 19:11

Uusi jäsen täällä.

Monellakin on varmaan jo 3D virtuaalilasit käytössään. Onko kenelläkään Kalajokilaakson alueella? Voisiko tulla vierailulle? Itsellä hankinta harkinnassa, eikä haluaisi ostaa "sikaa säkissä".
ekal
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Loka 02, 2017 18:58

Re: Virtuaalilasit

ViestiKirjoittaja Untamo » Ke Loka 04, 2017 08:14

S!

Alunperin Nivalasta kotoisin, mutta karannut Oulun seudulle, eikä edes omia kakkuloita ole :) ... Mutta töikseni tulee niiden kanssa tolskattua, ja tullut niitä lainailtua omiin testeihin, niin suosittelen että odotat seuraavaa kakkula-sukupolvea. Todella näyttävää on kyllä esim. Oculuksilla lentää, mutta taistelulentämiseen ne eivät vielä oikein käy. Vihollisten näkeminen alhaisen resoluution ja rajallinen näkökentän (vain ~100 astetta) takia tekee niistä vielä hieman huonot norminäyttöön verrattuna tässä hommassa.
Untamo
 
Viestit: 1393
Liittynyt: Ma Joulu 15, 2008 10:01
Paikkakunta: Liminka

Re: Virtuaalilasit

ViestiKirjoittaja cosmo » Ke Loka 04, 2017 11:39

Jep, riippuu ihan mitä haluaa lentää. Nykysillä onnistuu lähinnä siviili- ja ww2-koneiden lentäminen joissa on selkeät höyrymittarit. Suihkareissa on paljon pientä tekstiä mitä ei erota resoluutiolla. Samoin lentäminen vaatii ikonit. Mutta esimerkiksi Aces High toimii oikein kivasti VR:ssä.

Seuraavaan sukupolveen liittyen nyt on kickstarterissa Pimax-nimiset 8k-lasit. Speksit vaikuttaa kovilta. Itse osallistuin rahoitukseen, mutta koska kyseessä on joukkorahoitus niin täytyy henkisesti varautua myös pettymään ja toimitusten myöhästymiseen. Firmalla on kuitenkin jo aiemmat 4k-lasit ja 8k:n protoja demotaan yleisölle joten täydestä huijauksesta tuskin on kyse.

https://www.kickstarter.com/projects/pi ... vr-headset
cosmo
 
Viestit: 36
Liittynyt: Su Loka 12, 2008 20:40


Paluu Yleinen keskustelu - General discussion

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron
virtualpilots.fi | Virtuaalilentäjät - Virtual Pilots ry